InSerbia tours

InSrbija Turs” – je nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi unapređenja plasmana i promocijе konkretne turističke ponude Srbije u svetu i saradnje turističke privrede Srbije sa turističkim agencijama i tur operatorima u svetu.

Svesni da nas nema u katalozima turističkih agencija i tur operatora u svetu nova asocijacija turističkih agencija priremila je konkretnu turističku ponudu Srbije i približila je našim ljudima u svetu, ali i našim inostranim prijateljima, pa i inostranim agencijama.

U tom cilju najvažniji zadatak Udruženja jeste definisanje konkretnog turističkog proizvoda Srbije, formiranje Konzorcijuma turističke privrede Srbije za izradu turističke ponude Srbije koja će uvažavati realnost, specifične zahteve inostranog tržišta, određivanje datuma koji će se naći u ponudi svih prodavaca u svetu i određivanje sadržaja. Ostvarivanje tog zadatka značajno će se povećati dovođenje inostranih gostiju, punjenje aviona nacionalnog prevoznika, povećanje broja noćenja  i deviznog priliva zemlje.

Udruženje će takođe podsticati turističke agencije čiji su vlasnici poreklom iz Srbije da kreiraju osmišljene konkurentne inostrane turističke programe,  na srpskom tržištu u cilju punjenja aviona domaćeg nacionalnog avio prevoznika „Er Serbije“.

Udruženje je pravni subjekt, registrovan u Agenciji za privredne registre Srbije. Ragistrovani su i za obavljnje poslova turističke agencije, ali su se opredelili da te poslove preuzmu od najboljih, pod najpovoljnijim uslovima koji se mogu dobiti za visok kvalitet usluga na čemu insistiramo i uz obavezno osiguranje koje mora da  pružiti svaki partner – organizator putovanja. Usluge koje Vam nude možete naručiti u agencijama –partnerima ili od kuće, posredstvom veb sajta: www.inserbiatours.com  I umesto da tražite najpovoljniju ponudu stručni tim InSerbia Tursa je to obavio za Vas i ponudio Vam najcelishodnija rešenja. Na Vama je samo da se odlučite i uverite da su napravili najbolji izbor.

Javite se! Email: inserbiatours@gmail.com