Servis dijaspore

usluge

Marketing i PR

Tim naših saradnika za Marketing i PR može da vam pomogne da vaši proizvodi i usluge lakše stignu do kupca. Oni će vam pomoći da istražte tržište i dobijete dragocene podatke u vodjenju poslovne strategije. Oni vam mogu organizovati marketinšku i PR kampanju, koja će vas približiti kupcima.  Oni vam mogu pomoći da izradite promotivni film ili tv spot za vaš proizvod. Takodje, vaše nastupanje na sajmu ili da organizujete uspešnu konferenciju za medije.  Vi nam samo definišite šta želite i to dostavite na naš email i veoma brzo stići će odgovor na vaš zahtv sa najpovoljnijim odnosom visokog kvaliteta usluge i cene koju ćete platiti. Javite se: srpska@srpskaveza.rs

Poslovni konsalting

Privrednicima nudimo poslovni konsalting, koji se odnosi na savete za moguću poslovnu saradnju sa Srbijom, bilo da su u pitanju proizvodnja ili uslužna delatnost. Pružamo potpune informacije o uslovima privredjivanja, finansijskih obaveza, uslova iznajmljivanja poslovnog prostora, visinu renti i svih drugih davanja. Za one koji žele da kupe ili izgrade poslovni prostor u prilici smo da sa našim poslovnim saradnicima ponudima najoptimalnija rešenja. U mogućnosti smo da organizujemo ekspertske timove koje će istražiti tržište za odredjene proizvode i usluge.

Izrada web-sajtova

Medju saradnicima imamo ekipu vrhunskih dizajnera i specijalizovane timove za izradu web sajtova. Imaju sjajne reference i mogu se predstaviti konkretnim radovima. Oni ce na vas zahtev u vaše ime i za vaš račun zakupiti hosting i domen pod najpovoljnijim uslovima. Prenesite nam vaše zahteve na naš email : srpskaveza@gmail.com .

Osnivanje firmi i računovodstvene usluge

« Srpska veza » vam nudi pomoć da na najbrži i najstručniji način osnujete i registrujete vašu kompaniju ili predstavništvo u Srbiji i da za vas obavi sve druge poslove za njen rad. Takodje, naš poslovni saradnik “MENTOR” može da vam organizuje usluge vodjenja poslovnih knjiga i računovodstva. To je najveća kuća koja se bavi tom vrstom poslova u čitavom region. Mi smo tu da vas povežemo i da pomognemo u povezivanju sa onima koji su vam preko potrebni za uspešno poslovanje. Javite se za zahtevom kakva vrsta usluga vam je potrebna. U hitnom roku neko će vam uzvratiti poziv i ponuditi najbolje rešenje.

Advokatske usluge

“Srpska veza” ima tim saradnika advokata više specijalnosti, koji vam mogu pružiti advokatske usluge pre svega u domenu privrednog prava, ali i u rešavanju vaših imovinsko pravnih, krivičnih i drugih problema.

Organizovanje svadbi, obeležavanje značajnih datuma i poslovnih događaja

Ukoliko vam je potrebna pomoć za organizovanje svadbi, obeležavanja značajnih datuma i poslovnih dogadjaja, mi smo tu da vas povežemo saonima koji to sjajno rade. Sve što treba da uradite jeste da se javite našem poslovnom saradniku na web sajtu: www.sanjaradoman.rs , odnosno napišete vaše potrebe na email psanja@gmail.com i oni će učiniti sve da na najbolji način i  pod najpovoljnijim uslovima proslavite ono što želite.

Kupoprodaja

Ukoliko ste zainteresovani za bilo kakvu kupoprodaju, mi ćemo vam pomoći da pronadjete kupca, odnosno prodavca. Potrebno je da nam samo prosledite vaš zahtev i mi ćemo učiniti sve da ispunimo vasa očekivanja. Javite se!

Iznajmljivanje stanova i poslovnog prostora

Ako dolazite u Srbiju na odmor ili duži boravak I potreban vam je odgovarajući stan mi ćemo vam i u tome pomoći. Tu smo da rešimo vaš problem ukoliko tragatei  za odgovarajućim poslovnim prostorom. Očekujemo da nam javite šta želite i veoma brzo ćete dobiti odgovarajuću ponudu.