Stomatološke usluge

stomatologijaU Srbiji možete dobiti vrhunske stomatološke uslugu koje će Vam pružiti stomatolozi po najvišim svetskim standardima usluga, koristeći najsavremenu tehnologiju i materijale vodećih svetskih proizvodjača.

Stručnjaci u ordinacijama koje preporučujemo su završili redovne i specijalističke studije na prestižnim fakultetima, a poseduju i srtifikate o završenim specijalističkim kursevima, a neki od njih imaju radon iskustvo u eminentnim klinikama ili ordinacijama u razvijenim zapadnim zemljama.

Kada su u pitanju implantati, poseduju sertifikate i garanciju koja se daje i do 12 godina, kao I u razvijenim zapadnim zemljama.

Stomatološke usluge koje možete koristiti u Srbiji:

Zubna protetika:

U stomatološkim ordinacijama u Srbiji u rekordnom roku možete dobiti nove krunice, fasete, mostove, implante i mnogo toga još.
Nije potrebno dugo čekanje i uz pomoć savremene CAD/SAM tehnologije – imaćete nove zube i lep osmeh.
Ugradnja implanta je moguća odmah ili najviše za dan – dva. Uz pomoć kompjuterske tehnike mogućnost greške gotovo da ne postoji.
Snimanje zuba vilice sa 3D projekcijom pomaže da intervencija bude obavljena na najbolji mogući način i da zube koje dobijete budu najbolji, da ih osećate kao vaše i da izgledaju kao vaši prirodni zubi.
Takodje, ordinacije nude i usluge oralne hirurgije, paradontologije i ortopedije vilice ili Non –prep Viniri – korekciju zuba bez brušenja. Naravno, ako kojim slučajem zub treba lečiti i popraviti, ali isto tako ukloniti kamenac ili polirati i peskirati zube ili njihovo izbeljivanje, na sve te usluge možete računati i to pod najpovoljnijim uslovima.

Krunice:

Ukoliko su Vam potrebne krunice, najbolje su sa bezmetalnom keramikom, koja podrazumeva oblik i boju prirodnog zuba. Naravno, najbolje su i najskuplje. Ipak neuporedivo su jeftinije nego ist takve u Engleskoj, Americi, Australiji i zemljama Zapadne Evrope.

Metalno keramičk krunice su jeftinije, a takodje izgledaju veoma dobro.  One kao bazu imaju sloj metala koji je presvučen vrhunskim porcelanom. Metal krunicu čini jačom i teže pucaju, a porcelan daje prirodnu boju zuba.  U dugogodišnjoj kliničkoj praksi metal keramičke krunice su provereno dobre.

Implanti:

implantiA kada nemate zub ili više zuba najbolje rešenje su dentalni implanti. Umetni zub koji se jednostavn ugradjuje u vilicu u potpunosti zamenjuje prirodni zub. Jedini uslov za ugradnju implamta jeste da imate zdravu viličnu kost.  Implanti jesu skuplji nego druga rešenja, ali au ibedljivo najbolje rešenje i u današnje rešenje su sve pristupačniji mnogima.

Zubne proteze:

Onima kojima nedostaje mnogo zuba rešenje je zubna proteza. One mogu biti parcijalne i potpune.
Parcijalnom zubnom protezom se rešava problem nedostatka jednog ili više zuba, bez obzira da li su ostali zubi vaši ili su prekriveni krunicama.
Totalna zubna proteza rešava problem kada više nemate zuba. Totalna proteza prekriva celu vilicu – gornju ili donju ili obe. One vraćaju prirodan izgled i ono što je najvažnije omogućava normalno žvakanje hrane, gutanja i govora.

Paradontologija:

Oboljenja desni koja izazivaju bakterije i plak, a koja ogoljuju zub, stvaraju neprijatan zadah i ukus u ustima. Ta oboljenja se uspešno leče primenom najmodernije tehnologije, kojom se služe vrhunski stručnjaci u ordinacijama koje predlažemo.

Dečja stomatologija:

Specijalizovane ordinacije koje preporučujemo nude između ostalog usluge lečenja zuba koje koriste odrasli, ali poslove obavljaju specijalsti dečje stomatologije. Te ordinacije se posebno bave preventivnim merama koje pomažu da dete uvek ima zdrave zube, ali ako zatreba primenjuju se i interventne mere.