Zdravstveni turizam

In Serbia Tours vam preporučuje zdravstvene usluge i ordinacije za koje veruje da mogu da ispune vase zahteve. Znamo da mnogi danas u svetu putuju u neku drugu zemlju da pod povoljnijim uslovima reše svoj problem. Srbija, takodje, pripada državama u kojima postoje ordinacije koje nude zdravstvene usluge pacijentima iz sveta, po najvišim svetskim standardima. Mi smo sigurni da uz našu pomoć možete da ostvarite spoj dobrog i korisnog. Predlažemo da se opredelite da dopujete u Srbiju da rešite svoj zdravstveni problem i da se odmorite i da doživite gostoprimstvo srpskog naroda i prirodne lepote.
Mi vam u saradnji sa našim agenatima možemo pomći da dobijete avionsku kartu pod najpovoljnijim uslovima, da vas na aerodrmu dočeka naš predstavnik koji će vas smestiti u hotel kakav vama odgovara i da vam organizujemo nezaboravan boravak, zanimljive izlete i kada obavite posao zbog koga ste došli, ukoliko to želite i atraktivan turistički program. Imaćete svog turističkog vodiča, koji će vam svakodnevno organizovati prevoz do ordinacije i sve drugo napred pomenuto, koje će se završiti vasim ispracajem na aerodromu za odlazak kući.
Da bismo vam ponudili ono što želite, najlepše vas molimo da nam posaljete zahtev za uslugom koju očekujete. Upoznajte nas sa problemima, potrebama i željama. Kada su u pitanju zdravstvene usluge, bilo bi dobro da nam posaljete snimak, ako ga imate i eventualno neku dokumentaciju, kako bismo vam ponudili detaljnu analizu usluge, napravili plan rada i uslove koji bi ispunili vasa očekivanja. Kada su u pitanju zubi bilo bi dobro da nam pošaljete
digitalni ortopantomografski (OPT) snimak na osnovu kojeg ćemo se upoznati sa Vašim stanjem zuba. Kada su u pitanju zahtevi za plastičnu i estetsku hirurgiju dobro bi došla fotografija onoga na čemu treba intervenisati.
Unapred Vam zahvaljujemo na poverenju i obećavamo da ćete odgovor dobiti u najkraćem mogućem roku. Ali pre nego što nam posaljete zahtev, pogledajte u nastavku koju vrstu zdravstvenih usluga nudi Srbija, koja sa puno ambicija i komparativnih prednosti razvija zdravstveni turizam.

Zahtev za korišćenje paketa usluge zdravstvenog turizma:

Napomena:
U našoj ponudi imamo vrhunske klinike i ordinacije u Beogradu i Novom Sadu i drugim gradovima Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Za sva dodatna pitanja pišite nam na  email  inserbiatours@gmail.com